Nystart!

Hallå!
Det är så att jag aktiverat en gammal blogg på devote.se igen, och tror faktiskt jag ska fortsätta köra på den! behöver lite hjälp med design osv. men annars kommer bloggen innehålla samma saker, så enda skillnaden är platsen jag bloggar på.

Är dock inte säker på om jag ska byta helt till devote så har kvar denna bloggen, så får vi se.
Men i fortsättningen får ni kika in på http://ssonesson.devote.se  .



xoxo :D


Mycket att göra..

Godmorgon!

Förlåt för usel uppdatering, eller.. Så usel är den kanske inte? är ju iallafall ett inlägg per dag, haha okej. det är inte bra! I början blev det ju cirka 5 stycken och alltid så mycket nytt att skriva om. Men hey, anledningen till att jag inte bloggar lika ofta är inte för att jag inte har så mycket att skriva om eller tycker det är tråkigt, för jag gillar det! verkligen. Men , det är tiden som inte räcker till.. Igår hade jag tänkt skriva ett par inlägg när jag kom hem, försökt fixa bloggen på devote och lite annat men hade fullt upp hela dagen så..

 

Efter skolan så träffade jag nämligen Hedvig en stund, kikade i den Elle, fyfan vad fina saker det är i den! grymt.

Efter det tog jag&tim en runda i stan och sen drog vi hem och gjorde pannkakor och fortsatte kvällen med mys.. Så tyvärr fanns det ingen tid för bloggen efter det.

Aja , när jag är helt frisk (varit sjuk fram o tillbaka hela veckan) så kommer bloggen bli kalas igen, håll ut guys!! Och är öppen för förslag, så ba hojta till om det är något ni saknar.



 

 

xoxo


Outfit

Sitter i skolan och chillar i skolan, gör klart en redovisning och snackar med kompisar!
Skrev ett långt inlägg tidigare idag men det försvann, fuck!

Här kommer iallafall en dagens outfit.

Leggings H&M

Vit oversize tee H&M

Sjal Ginatricot



Funderar på att byta till devote..


xoxo


OHO!

Halo läsare!
Trevlig dag idag, väldigt soft. Först Nationella i ca. 3 timmar och sedan var det film tittande, dock var jag i datasalen&gjorde klart en powerpoint. Suttit ute lite i solen och sen blev det stan med mamma för att leta skor, and guess what? I FOUND!  i första bästa affär, Scorett där hittade jag mina älsklingar. De ska användas på balen/skolavslutningen och förhoppningsvis mer i sommar.



Lite bilder, kommer kanske bättre bild på skorna. hm.. haha! Men kika på Scorett de hade hur mycket som helst, tjejerna som jobbar där är sjukt trevliga och de har mycket storlekar.

 

Åh, vill va med min pojkvän ikväll.. var ett tag sen, han är på boxning -.- skulle vara slut nu vid sex men verkar som den drar över till halv sju, får se om det blir lönt sen! Aja :)

 

 

Ha de nice guys!

xoxo


Onsdag

Ska strax bege mig till skolan för att skriva Nationella. Vår skola fick Kemi vilket suger, biologi hade varit så mycket bättre? aja. Efter skolan ska jag snabbt in till stan och sen hem för att plugga lite, efter det åker jag&mamma för att kolla på skor. Får se om jag hinner träffa tim också eller dra till gymmet. Dock borde kanske träning vänta tills jag mår helt bra.

DAGENS OUTFIT



Skjorta H&M
Jeans Ginatricot
Rund sjal Ginatricot



xoxo


Topshop







Riktigt snygga grejer, allt från topshop!
Tycker det är sjukt snyggt med jumpsuits också kallade playsuits. Dock hittar jag inga snygga i stan och topshop har ju ingen butik här i Halmstad så kanske blir en beställning från deras hemsida!


Idominsalva

Nähä, Idominsalva är faktiskt inte bara till för att fjortisar ska missbruka det ;) höhö. skämt o sido.
Många använder ju det för att de är torra på några hudpartier så som läppar osv. Men ett tips som verkligen fungerar är att om du har en finne som inte ger med sig, så ska du kleta på lite idominsalva på den över natten och sen lovar jag att dagen där på så har finnen torkat ut!

Kan vara svårt att tro på då man alltid hör att Idominsalva är till för torra&fnasiga hudpartier, men det är faktiskt så att salvan innehåller zink som gör att finnar osv. torkar ut.




xoxo


.

jag är sjuk, kan inte bli så roliga inlägg då eftersom jag inte har någon dagens outfit utom pojkvännens tröja. hehe ..  Bara tagit de lugnt idag, käkat björnbär&pluggat en del, dock borde jag lagt ner ännu mer tid på det!

Kvällen kommer bestå av tv, plugg&sova, fyfan.. Jag vill ha på mig riktiga kläder,känna mig nöjd med utseendet och allt, men men. Det kommer väll! :)

Imorgon är det dags att skriva nationella igen, denna gång i kemi! Så ska iallafall till skolan på morgonen, förhoppningsvis stannar jag hela dagen och på kvällen åker isåfall jag och mamma för att kika på skor till avslutningen!


Har ni tips på vart man kan hitta en snygg svart transparent skjorta? SKRIV!!!

xoxo


Hiss&Tips

  •  R.I.O. – Narrow Roads - Original - sjukt nice låt!
  • Värmen, äntligen börjar det bli högre temperaturer.
  • JC smyckeskollektion, den är helt ärligt awesome, inte hunnit kolla om det finns i butiken här i stan men på deras hemsida så finns den och den är verkligen grym! Finns speciellt ett armband där jag är intresserad av.
  •  Buljongtärning, många dricker te när de har problem med halsen, själv dricker jag buljong och det är så galet gott!




Blir ingen diss idag, då jag inte kommer på något mer än att jag är sjuk och det har vi redan babblat om aldelles för mycket ;).

 

Här kommer iallfall lite tips på en del hemsidor,bloggar osv!

Smink
http://makeupsex.devote.se/
http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

Kläder
http://nelly.com/se/
http://www.modegallerian.se/
http://www.chique.se/




xoxo


sickntired

Sjuk.. blä, det suger! Kom på att vi har spanska inlämning på onsdag och det kommer gå åt helvete, får väll ge det ett försök om en stund.

Tänkte lägga upp bilder på den andra klänningen jag köpte, så enjoy!




Vill ni ha något mer i bloggen? säg till!


xoxo

outfit!

Godmorgon!
- usch idag mår jag sämst, sån jäkla huvudvärk,ont i halsen så jag knappt kan svälja&ont i magen.

ska iallfall gå till skolan så att jag inte missar första NO lektionen, känns som den är viktig då det snart är Nationella, ska också leta upp mina böcker så jag kan ta hem dem. Så mitt mål är alltså att klara av hela no lektionen, men om jag mår bättre under dagen som jag hoppas (då jag hatar att vara sjuk) så stannar jag hela dagen, det skulle egentligen vara det bästa då vi har en till no lektion i eftermiddag.. hmm, får se hur mycket jag orkar innan jag faller ihop. Blä, vem fan kom på att man kunde bli sjuk ?!

 

Här får ni iallafall en dagens outfit (klickbara bilder för större bild)

Blåa jeans Gina tricot

Transparent blus H&M

Färgad tub-bh (andra bilden) BIKBOK

Ändrade ock bh till en svart, blusen är mer transparent iverkligheten.

converse på detta&något armband, ha det bra guys&krya på mig ;) !

 

xoxo


Verona

Här kommer lite bilder från när vi var på Verona. Tack ida för bilderna, cheka henne på http://idaaspberg.blogg.se !


Jag&Ida hugger in!


Lina, bille och Melis :)


Sanna, jag&ida




xoxo

shopping

- Förlåt för det senaste inlägget, det var kasst men var stressad!
Söndagen har varit riktigt nice, förutom att jag mår förjävligt.. Huvudvärk,halsont,frossa.. sitter o knaprar strepsils som är verkligen världens bästa halstabletter;)

 

Var iallafall på Väla idag igen, haha.. hittade lite mer denna , två klänningar,underkläder,sjal,blus,smycken så här kommer bilder på en del av det. Fick ingen bra bild på den andra klänningen så ni får nöja er med den ena! , dock är det ingen höjdarkvalite men enjoy!

 



Trött&Sjuk anna, då får man se sliten ut.



xoxo


Söndag

Morsning!

Dagen kommer bestå av shopping på Väla&Ikea, ska leta klänningar och lite annat. Fått tillåtelse av ida att låna ett par bilder så de slänger jag upp senare, de som inhandlas idag kommer de med bilder på men det får bli ikväll.

Har lite bråttom nu så dagens outfit osv. får ni med senare!


xoxo


Dayafter

Valborg igår då! Blev himla trevligt och mycket ansikten, både nya&bekanta.
Började med vi var ett par tjejer som tog oss till Verona för att äta tillsammans, var riktigt mysigt&det togs mycket bilder, ska höra med Ida om jag kan låna några stycken&slänga upp här! :)

Efter många timmar drog vi oss till stan och kollade läget o bille,lina,ida&melis drog sig hemmåt men då fortsatte jag&sanna mot Västra där vi träffade många från pararellklassen på vägen, efter det drog vi mot alet där man fick träffa på en del nya!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, är så galet trött.. nästan så jag tänker gå i mjukisbyxor idag, och det är inte  likt mig, men som tur är så är jag precis på gränsen så ska nog hitta energin att få på mig ett par leggings iallafall ;)   .  Har ju 9månader med min tim, så det ska vi fira genom bio&sällskap förhoppningsvis.

Men nu ska jag försöka fixa mig lite, hoppa in i duschen&hitta kläder!

vi hörs guys!

 

 

xoxo


RSS 2.0