curlorstraight

lockat håret nu, dock inte hunnit spraya eller fixera det än så kanske ska ta & platta det istället? åh beslutsångest..

 

 

xoxo


Hair!



Testat två nya produkter, en inpackning& ett volymmousse!


Hårinpackningen kommer från loreal profesional paris och jag har skrivit om den tidigare men idag var första gången jag själv provade den, den var helt klar den bästa jag testat! Håret blev lätt och silkeslent och fick massa glans. Tror den kostar runt 170kr och den är verkligen värd priset :)

 

Volumemousset kommer ifrån Niveas hårkollektion och fungerar helt okej, den är verkligen budget så vet inte om man skulle förväntat sig så mycket. Volymen blir riktigt bra men minus är att det verkligen inte håller hela dagen. Håret kändes också väldigt äckligt när det regnade o håret blev blött efter användning av det.

 

 

Ikväll ska jag ha på mig en klänning från ZOUL, den är dock mycket finare iverkligheten än på bild!







xoxo


Spring!

Här kommer lite vårbilder från den senaste veckan då solen tittat fram, enjoy guys!

Snart kommer även ett inlägg om lite hårprodukter osv. så kika in igen om en stund ;)


.

 

 

 

Ikväll ska jag ut och äta med ett par tjejkompisar och sedan blir det nog vidare, får se vad kvällen bjussar på!
Ska strax hitta kläder till ikväll och locka håret, sen läggs det in ännu ett inlägg så vi hörs!

HA EN BRA VALBORG OCH DRICK MED MÅTTA ;)!


xoxo


MORGON

Godmorgon sunshines!
Blir ännu ett snabbt morgoninlägg då jag inte har så mycket annat för mig, ska snart käka frukost&sedan dra till skolan, känns ändå som det kan bli en ganska chill dag.

Ikväll blir det att umgås med ett par stycken på stranden troligtvis eftersom det är Valborg&imon har jag&tim 9månader så då blir det bio <3.

Här kommer dagens outfit och i eftermiddag ska jag försöka hinna med ett par till inlägg, bland annat lite hårtips och kanske ett kollage.


Klänning med korsad rygg används som tröja Monki
Jeans Veromoda

Klocka Ur&Penn

converse,skinnjacka,halsduk på detta!

 

 

hörs sen, ha det bra!

 

xoxo


HEEJA!

Fyfan vilken stämning, vilka skrik, ramsor, hopp OCH JA ALLT!
stod i hejaklacken tillsammans med maria L & Sanna, DROTT VANN!!!!!!!!!



tråkiga inlägg idag men kan inte koppla mer än HANDBOLL just nu och det vill ni nog inte ha så mycket av, hörs imon guys!!!!!!!!!!




xoxo

Love

när kärleken aldrig tar slut, när den är lika stor som ett oändligt hav.


Hey

Snabbt inlägg, måste kila till skolan som börjar strax!

Dagens outfit, haha snygga bilder!

Klänning med korsad rygg Monki
Svart midjekjol över HM

Ha en bra dag, hörs senare!

 

xoxo


clothes



Hade inte tackat nej till en sånhär outfit.
monki,cocoo,converse,jetset.

 

xoxo


Hårfärg!

Fått frågan vilken hårfärg jag använde för ett tag sen när jag gjorde mitt hår lite ljusare, och det är då Schwarzkopf essential colour 205 lightest blonde. Den passade verkligen mig och jag fick resultatet jag ville ha, i början tyckte jag dock att det var endel gula nyanser i håret men det fixade jag med silvershampot jag tipsade om för ett tag sen. Har ju även gjort slingor hos frisören i vintras och visst det blev bra resultat direkt, men tycker det blir minst lika bra om man gör det själv och bara använder ett bra silvershampo efteråt ifall det skulle bli gult. Men man får ju vara noga med att man inte har så slitet hår från början eftersom att varje gång du bleker eller gör ditt hår ljusare så slits det. Så det gäller alltså att ta hand om ditt blonda hår med inpackningar och vara försiktig med det.





Sen om man av någon anledning inte vill slinga eller färga sitt hår men ändå vill få en ljusare nyans så kan man ju pressa citron i det, ett tips är att pressa citronens saft tillsammans med vanligt vatten i en sprayflaska och spraya jämt i hela håret och sen gå ut och sätta sig i solen då även solens strålar hjälper till att bleka det, dock har jag hört många som fått ganska slitet hår av det eftersom att syran från citronen är väldigt sur och kan slita något enormt så då kan en bra inpackning vara att rekomendera, finns ju vissa speciellt för blondt hår!




Kommer nog mer inlägg senare, känner att jag är skyldiga er det plus att jag inte har så mycket annat för mig!

Hörs later guys!


xoxo


jeans&clothes

JC har faktiskt bättrat sig märkbart!

Allt från JC hemsida.

armband 89kr
puderrosa klänning 499kr
blommig klänning 299kr


xoxo


HISS/DISS

 Boyfriend jeans - så snygga,sköna,softa! Jag som aldrig trivts i jeans har äntligen hittat modellen som passar mig och funderar starkt på att köpa ett par mörkare också.

Planering- det är nog det bästa som finns, enligt mig. Haha, älskar att veta exakt vad jag ska göra under dagen, planer&tider osv. Önskar jag kunde planera mina skolarbeten bättre, tänk vad skönt att bli klar tre dagar innan det ska lämnas in istället för att sitta uppe halva natten?

iCurl- det är nog den bästa värmetången jag användt, det är lock&plattång i ett och det går himla fort på morgonen om man använder sig utav den då den värms upp på cirka. en halv minut, lockarna håller heladagen och du kan själv bestämma om det ska va riktiga korkskruvar, lite vågigt eller spikrakt.





Tråkigt väder- Visst temperaturerna är tvåsiffriga men solen envisas ändå med att titta fram, det är snart första maj och jag hoppas verkligen att vädergudarna snart blir på bättre humör så solens strålar är det första man ser när man vaknar.

Foundation läppar- euh, finns det något värre? trodde att de flesta växt ifrån det och att det var såå 2008. Men nehe, senast igår såg jag en vilsen tjej med näst in till osynliga läppar, hey! Dags att inse att det ser mycket friskare och snyggare ut med naturliga eller färgade läppar?

Nationella proven- prov som sätter press,nervositet och knäpphet på en.. Varför är det så himla stort? hur kan ett test ha så stor betydelse?



Jaha, här fick ni första hiss/diss listan. 
Lär bli bättre om ett tag och kommer förmodligen ha mer grejer att gilla/ogilla senare! Ska lägga in ett par klänningar senare som jag är sugen på om jag hinner. 


xoxo


 



 


a part of mah life ?

Hello guys!
Ingen uppdatering igår, varför? Hade helt enkelt mycket för mig.. gick länge i skolan och efter det drog jag&sanna direkt till gymmet i ca. 2 timmar, var sjukt härligt och träffade många bekanta ansikten, tummen upp! Efter det gick jag hem till Tim och myste lite och kom alltså inte hem förrän på kvällen och då stod plugg på listan.


Idag är jag sjuk, en huvudvärk som inte vill ge med sig och svullet öga.. hoppas det går över till imon då jag troligtvis ska träna med tim och sedan drott med ett par kompisar, vill ju också va frisk till Valborg såklart.

Jag uppdaterar inte lika mycket som innan, verkligen inte.. Men jag har ju faktiskt ett liv, och för att vara ärlig. Så är inte bloggen en del av mitt liv, isåfall är den nästan obefintlig. Jag önskar att jag kunde säga att bloggen var ett av mina intressen, något jag brann för och alltid hittade tid till, men hur gör man? hur gör man för att bygga upp en sådan låga. Jag har så himla mycket att göra också när det är skola, måste hinna med kompisar&pojkvän, träna&shoppa och allt annat som hör till vardagen!  

Just nu ska jag iallafall börja tänka lite på ett arbete som ska vara klart nästa vecka, valde temat hora&bögjävel, haha.. Ett religionsarbete är det så vi får väll se hur det går!   Ska försöka uppdatera mer och införa lite mer saker här, bland annat hiss&diss och annat smått och gått, så nästa projekt får bli att hitta tiden för det har jag alldeles för lite av. 

 

 

Aja, ha en bra dag & förlåt för tråkigt inlägg och dålig update. SKA bli bättre, hörs senare!

 

xoxo


Red Nails

 

xoxo


YEaH

Har varit en riktigt nice helg!

Men idag är det måndag och början på ny vecka, börjar vid nio idag så tänkte slänga in ett inlägg! 
Idag tänkte jag ba chilla, inte göra något alls efter skolan. Som max tänker jag dra till gymmet, men annars så ska det bara vara lugnt, hoppas nu jag håller detta och inte drar in med någon i stan eller något för tror jag behöver en soft dag! Jaja :D  Här kommer lite bilder på jeansen och linnet, enjoy!

                       

Linne Dr Denim          Jeans VeroModa      

 

Det får även bli dagens outfit, converse plus smycken på det så blire kanon!

 

Har ni gjort något kul i helgen? Dela med er!


xoxo


-

Hann tyvärr inte ta bilder på de som köptes idag med tanke på att jag kort efter jag kom hem skulle möta upp pojkvännen för en kvällspromenad! Men hann ta ett par halvdana bilder iallafall på jeansen + ett linne från dr denim som köptes idag, fick även med mig hem två par nya strumpbyxor och underkläder.

 

 

 

Ska tvätta av sminket nu och sen blir de nog sängen, ha de gött!

 

xoxo


FÖRLUST!

Blev ingen mer uppdatering igår då jag hade fullt upp, blev iallafall en runda på stan och fick med mig hem ett par jeans&ett färgglatt linne, bild kommer senare!
Efter det väntade drott, stämningen var på topp&det kändes sjukt mäktigt när spelarna rullade in, dock blev det förlust för hemmalaget men det tar de igen nästa match ;)!   Träffade endel folk på matchen, bland annat klasskamrater och pojkvännen, detta ska defenitivt göras om.
På kvällen träffade jag tim, vi myste framför Arsenal. Jag , kolla fotboll? Ha. Var helt enkelt förtrött för att säga emot så fick bli han som höll i kontrollen. Blev också en runda ute o sen somnade vi himla gott, att somna i sin pojkväns tröja är nog de absolut bästa som finns.

 

 

Idag blir det VÄLA med mamma, mer shopping står på listan! Bland annat ska vi kika efter två klänningar,bikini,underkläder.

Ha en bra söndag & ta vara på ledigheten!

xoxo


City

Nu drar jag & Hedvig till stan och leta boyfriend jeans & sen drar vi vidare till arenan.

Både HM och Gina tricot har riktigt snygga bf jeans.

Och här får ni outfit för idag!

Chinos JC

Linne med spetsdetaljer på sidan Ginatricot



Ha en bra lördag !

 

 

xoxo


HELG!

Godmorgon, blev ingen update igår då jag inte var hemma på hela dagen! Spenderade två timmar på träning och sedan blev det mys med tim. 

Här kommer en bild på hur jag såg ut igår!

På dagen i skolan hade jag dock en helt annan outfit, hade min höga midjekjol och en spetsklänning under, tja.. de låter fail, men blev faktsikt riktigt snyggt men fick va noga med att stoppa in klänningen ordentliget. Fick ingen outfit bild på de då jag fick stressa som en tok på morgonen &sen innan träningen bytte jag om . Men här kommer en bild, så använd er fantasi och förestell er att överdelen är i svartspets!
.

 

Idag blir det ännu en helg med handboll på schemat, HAHA. Jag&Hedvig har verkligen blivit insatta nu. Idag är det drott som spelar mot ystad i arenahallen, kan nog bli riktigt nice då stämningen ska vara på topp!

Funderar på om jag ska ringa henne nu och dra med henne en sväng på stan innan, eller om jag bara ska chilla .. Aja, nu ska jag ta en dusch och hitta en dagens outfit, känns som det blir chinos som åker på , hm..

 

Ha en bra dag, hörs later!

 

xoxo


BackOnTrack

Yeah, nu är jag här igen! Redo med ny uppdatering och bättre humör.

 

Dagen har varit chill men jobbig, hm. Allt på en gång! Började med nationella i matte, gick sådär. Sen hade vi håla i en evighet och sen hade jag en tandläkar tid vid halv 2 så var inte lönt att gå till slöjden. Nu är klockan runt 4 och jag ska troligtvis träffa min pojkvän senare, antingen blir det bara att umgås eller så går vi på bio:)

 

Här kommer dagens outfit! Kommer dock byta om snart ifall det blir att jag drar iväg men isåfall får ni ny bild senare.

                                

                                                                       SENARE
FÖRST

Stor tee - weekday                                        Linne-glamour
Chinos- jc                                                      Kofta-Hm





Hade nämligen beslutsångest, men blev det sista iallafall. Och vem vet, ikväll kanske det blir en tredje outfit!

Tänkte tipsa om några hårprodukter, alla från Loreal profesional Paris och säljs endast hos frisörer.

Den vita flaskan heter fix design och är verkligen drömmen, den ger både stadga, volym och glans! Den fungerar verkligen och rekomenderas verkligen, vanligt hårspray kan slänga sig i väggen!

 

Sen de gula flaskorna är repair produkter, det ena är ett super bra schampo som gör håret silkeslent och det andra är en inpackning som jag dock inte hunnit testa än.





De var allt från mig så länge, ha en bra kväll guys!


xoxo


:)

Godmorgon!

Idag är det sol, ingen vind . Kanon väder med andra ord!
Humöret är bättre än igår, blev att messa med en mycket speciell person i natt som gjorde mig på bättre humör men tyvärr resulterade det i att idag är jag en sjukt sömnig anna. Jag mår helt okej, varken bra eller dåligt. Tror jag kommer få sms från honom igen som kommer göra att jag i slutet av dagen faktiskt kan säga att jag mår bra. Vet att uppdateringen varit usel, men idag ska vi försöka få ordning på det med lite inlägg i eftermiddag. Ska tipsa om några hårprodukter och lite sånt. Så kika in igen senare så hörs vi!





xoxo

.

Förlåt för dålig uppdatering, mår sämst.
jag hatar det. Känner ingenting längre, känns som mitt hjärta är av sten, inga känslor längre.

Uppdateringen ska komma igång snart igen, imorgon så ska jag försöka lämna allt bakom mig och gå vidare.

Ha en bra kväll gott folk.

xoxo


19/4

Bra dag igår, vinst blev det för killarna och jag fick chansen att gå mitt på planen. Mäktig känsla!

Doch liggandes här, föll ihop av allt skratt wähj.

Idag är det skola igen och solen skiner, wiho. Hoppas verkligen att det blir varmt uppåt dagen, skulle va så himla härligt. Efter skolan så åker jag&stina till gymmet, great! Sen blir det förmodligen att träffa pojkvännen en stund, vem vet :) . Här kommer iallafall en dagens outfit!

 


Har börjat gilla min höga kjol igen och den används flitigt!

Både kjolen och linnet är från H&M , mina converse är vita och fina igen så de åker på!

 

 

 

xoxo


CHiLL

Hallo!
Dagen bjuder på handbollsmatch,sällskap av hedvig och chill. Kanske får in lite plugg också, men det återstår att se.

Klockan är ungefär 1 och jag ska käka en god sallad snart och sen beger jag mig hem till Hedvig, där ifrån tar vi bussen till Arena hallen där det är min killes handbollsmatch, efter mycket om och men så lyckades han övertala mig att komma och kolla.. Haha, men blir väll säkert helt okej, har ju bra sällskap så!


Eftersom att det är söndag, lite planer och allmänt tråkigt väder så blir det en chill outfit.

Chinos JC

Slappt svart linne GLAMOUR

Halsduk och skinnjacka på detta, förhoppningsvis mina converse också!

 

 

Ska tipsa er om tipsa er om ett par hårtabletter som fungerar sjukt bra, och ja. Då menar jag verkligen sjukt bra.

De heter hårkontroll och säljs på alla hälsokost butiker, kostar runt hundringen skulle jag tro och ett paket räcker i 1-2månader. Många tror att det är allt hår som växer mer vilket bara kan kännas jobbigt, men då har man missuppfattat hela grejen, för hårtabletterna som heter Hårkontroll gör endast så att du får tillskott av vitaminer som du har brist på och de ger ditt hår en mycket bättre kvalitet som gör att det inte blir lika slitet, som i sin tur gör att du inte behöver klippa dig lika ofta. Mitt hår var för något år sedan en katastrof, har tyvärr inga bilder men det var så sjukt slitet, kändes som sockervadd. Jag fick klippa det till axlarna och väldigt mycket uppklippt då mitt hår var helt förstört av plattång osv. Men efter att jag käkat dehär tabletterna i ca. 1år så har det blivit sjukt mycket bättre, är knappt slitet och har en bra längd på det nu. I LOVE IT!








Aja, ha en bra söndag everybody!

xoxo


touch it

Dagens outfit, här har ni! (klickbara bilder)

 


Enkel outfit som ändå ser fräsch ut, en tunn tunika&ett halsband är det enda som behövs, båda från Gina Tricot.

Skinnjackan+halsduken har ni sett tidigare och de åker tyvärr på idag då det är grått och trist ute.



xoxo


lovenfriendship

Dagen blev sjukt nice igår, jag tog tag i mig själv och drog ut på stan med Stina! Vi tog en fika på roberts och sen kikade vi runt i affärerna, hittade massa fint bland annat en sjukt söt klänning som det kommer komma bild på lite längre ner i inlägget. Vi hann också inom 035 där vi chillade lite och snackade om allt, en härlig stund med en underbar vän , nice!   Frammåt kvällen så träffade jag min pojkvän, vi beställde pizza och sedan blev det fredagsmys.   


Klännigen är så himla fin, mycket sötare i verkligheten dock.
Den kommer från märket MANGO som ni hittar på MQ och den kostar 499kr.

Tänker mig den i sommar när man är brun, har nersläppt lockigt hår och är barbent.

 

 

Idag hade jag tänkt chilla rakt igenom, dock ändrades planerna så ska strax hoppa in i duschen. Blir att möta Stina i eftermiddag och sen ikväll ska jag försöka ge lite mer tid till pojkvännen. 

 

Take care guys!

 

xoxo


16/4

Här får ni en bättre outfit bild, kände att den förra verkligen inte dög.



Fått frågor om ifall kjolen finns kvar i butik, och nej! Det gör den inte då jag köpte den för ett år sedan av en kompis när jag var på jakt efter en högre kjol, alla jag prövade i stan var alldeles för stora även i storlek 32!!! Så sa en vän att hon hade en hemma som hon ändå inte hade användningför och eftersom att vi då hade ungefär samma storlek så tog jag chansen, och ja! Den passade. Och detta var då för ca. 1 år sen så skulle inte tro att den finns kvar men finns liknanade på Indiska men då utan knappar, men det kan man ju sy på själv om man är lite händig ;) .


Målade även naglarna idag, i rosa, Mavala 52 Toulouse.



Den är dock mer rosa iverkligheten. Och just det, här är ringen jag tillverkat själv ! Haha.




xoxo


wrongwrongwrong..

Argt inlägg, ni är förvarnade!


SERIÖST VAD MER KAN GÅ FEL IDAG ?! SHIT.

Först började dagen med att jag var sjukt trött, ville knappt gå upp.. Hann knappt käka och fick nästan springa till skolan där ett nationellt prov väntade, FYFAN!  Det gick väll ändå helt okej tror jag, men inte nog med det, i mitten av dagen kommer en SÅN JÄVLA MENSVÄRK, som inte vill ge med sig även efter att jag tagit en ipren. Och nu, till det som absolut inte skulle hända, som inte äns fanns i tankarna eller i ens vildaste fantasi. MINA VITA NYA CONVERSE FÅR GUL FÄRG PÅ SIG! GUL JÄVLA MÅLARFÄRG! Jag trodde jag skulle få damp då jag plus detta hade en jävla pms och mensvärk, men jag handlade det ganska bra och tog ett djupt andetag då det endast var ren otur. MEN FYFAN , jag som letade som en idiot efter dem.. De var helt slut i hela stan+helsingborg och nu är de förstörda, nämnde jag att färgen var knallgul? -.-   De ligger i tvättmaskinen just nu så får hoppas på det bästa.. Om färgen inte går bort så får jag ett par nya, men problemet är inte det.. Utan problemet ligger i att det finns inga converse i min storlek i hela stan, de tar slut direkt och det är knappt att de får in mer för det är sån brist på converse då de varit väldigt efterfrågade detta året. Men får väll hoppas att det isåfall finns kvar på internet, eller något. FYFAN!

 

 

Menmen, när det är som värst kan det väll bara bli bättre.. eller? ;)
Jag ska iallafall inte sitta hemma och sura och låta mitt humör ta över, istället ska jag ta en fika med stina i stan, www.stinakarinlinnea.blogg.se  . Efter det ska vi kolla runt i lite affärer och kvällen spenderas med pojkvännen. Ska bli kul både att ta en fika med Stina då det var ett tag sen vi gjorde något sånt tillsammans och det ska bli sjukt underbart att träffa killen ikväll då vi bara träffats en dag denna veckan pga mitt pms besvär, haha. Vill som sagt inte göra så mycket, tappar all ork under denna perioden men idag ska jag fan ta och besegra mitt humör och köra på!






Dagens outfit kommer här, bild i sämsta lag men tog den snabbt imorse och var ändå inte något speciellt.




Haha, okej.. Ni ser ingenting.

Det är iallafall den höga kjolen som jag även bar igår och sen ett vanligt linne under. Sjalen har en himla fin färg och kommer ifrån MQ.

 

 

Take care, vi hörs sen!



xoxo

 


PEPP?

Fan, jag är inte taggad eller peppad på något..
Orkar inte va med kompisar direkt efter skolan, orkar inte träna lika ofta som jag är van vid, orkar inte bestämma träff med killen. Hmm, what's happenin?   Enda gången jag varit med en kompis denna veckan är då jag var med Hedvig, enda gången jag tränat denna veckan var igår. Inte alls likt mig, någonstans.  Jag är inte ledsen, bara väldigt otaggad, hur gör man? hur gör man för att få upp humöret igen? få tillbaka all energi och glädje? Känner mig så sjukt trött, vill bara lägga mig i sängen igen, sova bort halva dagen, sola lite och sen chilla.. För ett par dagar sedan var det precis tvärtom, jag hoppas nästan upp ur sängen, blev klar på 20minuter och efter skolan spenderade jag många timmar med pojkvännen,vänner eller på gymmet. 

Tror dock det är ganska uppenbart varför jag känner såhär, lovet tog slut och det är första veckan i skolan. Klart man blir trött snabbt? eller..  Sen äre 'lingonvecka' nästa, och veckan innan så brukar jag känna såhär, min hemska pms brukar spöka runt och jag får ett riktigt hett temperament . Haha, intressant fakta för er!


Aja, hoppas detta ändras snart, eller vaddå hoppas. KLART SOM FAN att det gör!  
Nu blir det att lyssna på musik som gör än peppad på livet och sedan beger jag mig till skolan för att skriva ett nationellt prov i matte, wish me luck:D!



Hörs later:)



xoxo

?

någon som vet vart man kan köpa snygga ljusa jeansshorts?


Gyllende Tider- Sommartider dunkas i högtalarna, och nej ingen kan säga emot om att det är en riktigt go låt nu när solen är framme! ;)

 

Ni fick en dagens outfit innan, tog också på mig en korallfärgad tunnstickad kofta blev dock ingen bild på det men det kanske kommer senare. Skolan bestod av lektion,sola,äta,lektion,lektion,sola,sluta.     chill med andra ord! Finns nog inget härligare än att sitta o njuta av solen...

Togs lite bilder idag, så varsågoda och glöm inte att de är klickbara! ( på andra och sista bilden får ni en skymt av koftan.

                    converse,solbränd hy, sol&värme,vänner,blomma i håret,stek,chill,skratt





Resten av dagen kommer bestå av matteplugg då det är Nationella imorgon, tror också det blir en sväng inom gymmet! Ha de bra guys.

 

 

xoxo


15/4

Snabbt inlägg då jag ska möta upp en vän för att sen ta oss till skolan om ca. 15 minuter.
Humöret känns okej, tror säkert det blir bättre under dagen dock har jag en jäkla beslutsångest om vad som ska hända i eftermiddag, hmm.. ;D

aja, här kommer en dagens outfit&facelook.



Haha, snyggt face!

 

Vitt baslinne GinaTricot
Hög svart kjol med guldknappar H&M

Leggings är det under, längtar tills jag kan gå såhär fast barbent men tror man får vänta några veckor iallafall.

Osäker på vad jag ska ha för skor till ,mina converse eller ett par sommarskor? hm..  Himla mycket beslutsångest idag, lär bli en ganska spontan dag så jag slipper tänka så mycket =D

 

 

Blomma i håret idag, ett hårspänne från H&M




Ha en bra dag guys! hörs senare.

 

 

xoxo


www.

Tycker att alla ska kika in på

www.modegallerian.se och www.zoovillage.com 


två riktigt bra webbutiker med jäkligt snygga grejor.







Dags att välja..  






                              skinnjackan                    














                                           eller                                                       



                               jeansjackan  ?






xoxo
  


Lipstick

Våren är här och det är underbart väder! Har inte fått tag på Hedvig än, men förhoppningsvis så hinner hon fixa bilden redan idag, skulle vara himla kul då hon är väldigt duktig.

Tänkte tipsa om en sak, precis som rubriken säger.. Läppstift!
Tror att det är något som många satt i ett fack, som många gått emot utan att äns testat.
Innan, så delade jag också den åsikten, att det var starka färger,kladdigt och fult. Men nu har jag ändrat mig då jag hittade ett perfekt som passar till vardags.

Det kommer från märket Lumene som säljs på både Åhlens och Kicks, Lumene är ett märke som har väldigt naturliga nyanser, det är alltså inte en så stark färg med massa glitter i, fet diss till sånna varianter!
Istället så finns de i massor av mjuka nyanser där alla kan hitta en som passar en själv.

Det är väldigt vårdande och sitter bra under dagen och det känns väldigt behagligt, tror det innehåller vitamin E och jag har verkligen märkt att mina läppar är mycket mer återfuktade sen jag började använda detta.

Jag har nyans 79 Budding roses.



xoxo


.

Tråkigt humör=Tråkig blogg.  


Har iallafall satt in en liten ruta där vädret kommer att visas, enjoy! 
Sedan så ska Hedvig förhoppningsvis ändra bilden i min header till en nyare :D !

Imorgon ska vi försöka få fart på bloggen igen så stanna kvar. 



xoxo

OUTFIT

Slänger in en dagens outfit, väldigt enkel med tanke på mitt humör.. Då orkar man inte lägga ner så mycket tid!
Sminket blev med enkelt, liiite puderfoundation och sen mascara på det.





Vitt Basline Gina Tricot

Grå melerad tee Lager157

Skinnjacka Only

Halsduk GinaTricot

+ converse.

Halsduken och jackan åker av under dagen men nu på morgonen är det himla kyligt.



Facelook? haha. Trött och sleten.



Vi hörs!


xoxo

 


PAIN!

Jaha, ännu en ny dag i solsken. Det diggas!
Dock är humöret inte lika tipp topp som de förra dagarna, kul med sol. Ja visst, och om det hade varit grått&regn hade jag nog kännt ännu sämre.. Så det finns alltså alltid något litet positivt med allt :) yeah!

Varför jag inte är så glad?   hm.. Ledsen, det är jag verkligen inte, har inget med någon händelse alls att göra, mer än att jag har sån jävla PAIN i ögat, alltså.. DET GÖR SÅ ONT!!!!! ingen som vet vad man ska göra? tagit på ögonkräm och kylt det med isbitar, men inget hjälper. Det är inte alls svullet eller rött och så, det gör bara väldigt ont! 
Verkar som att det blir en kort skoldag för mig, påskriven lapp av mamma som ska lämnas till mentorn och sen kilar jag nog hem, om det inte skulle ske något mirakel och allt blir bra under dagen! ;) .     Ska försöka va med på spanskan, matten och kanske lite av so;n iallafall, synd att vi har den jätte långa rasten där emellan bara.. hm.


Saknar även min pojkvän, haha.. 2dagar utan varann och jag tänker på honom konstant, menmen.. Det är väll så man känner när man är kär, ja galet kär.  Oj , vilket klagande inlägg, usch.. Haha!   Jaja, vissa dagar är man inte på toppen så idag blir det nog inte mer inlägg men då tar vi igen det imorgon istället.

Ha en bra dag allihop&le för mig också ;D njut i solen och skapa en snygg bränna!


xoxo 

VÅR!

Våren är här, på rittigt! Det känns :D WIHUUUUU!

Nu är jag klar, haha och ja.. min spargris (hahah) är sönderslagen av ingen mindre än mig själv, hur det gick till? jo.. jag kände att jag behövde lite mynt och märkte att jag tappat bort nycklen, så jag ställer mig utomhus i trädgården och kastar den så hårt jag kan i marken och synen jag ser är massa 1,5 och 10 kronor på hela asfalten, så det var bara att börja samla ihop det i en låda.. haha


Idag har varit en lika soft dag med fint väder, hoppas det stannar kvar då man får ett mycket bättre humör och en starkare vilja när det är så soligt!   Jag hann träffa Hedvig idag, som ni ser på den nya headern. Jag är väldigt nöjd faktiskt, en väldigt enkel design precis som jag gillar det. Tyvärr hade vi inte så mycket bilder på mig i Hedvigs dator så fick bli en bild från i vintras, men bilden kanske byts ut snart, vem vet ;) .

Här kommer massa bilder.. 
Tyvärr ingen dagens outfit då jag inte hunnit ta det och slängt av mig de kläderna nu, men jag hade ett vitt ribbat linne & en hög hallonrosa? kjol över det, plus converse.







AT THE MINUTE

  •  Snabb update!  sitter och sorterar pengar i min sönderslagna spargris, kommer snart ett långt inlägg, håll ut guys ;) .  

 

Kan iochförsig passa på att snabbt tacka Hedvig http://trainonfire.blogspot.com för den fina headern :D!



SNART TILLBAKA , så kika in om några minuter igen :)



xoxo


TIME FOR SCHOOl

Usch vad det är tidigt, tusen gånger tröttare idag än igår.. Menmen, får sätta på en go playlist&försöka få upp humöret:D yeah, det är sol&värmen kommer nog uppåt dagen, vad har man att se sur ut för? NOTHING.

Som ni redan märkt så har antal inlägg minskat ganska mycket (hihi) och det kommer nog fortsätta såhär, har mycket mindre tid när det är skola o är nästan aldrig hemma förrän på kvällen någon gång o då är de läxor eller träning som väntar^^ jaja, idag var det tänkt att jag skulle hem till Hedvig efter skolan för att få hjälp med ännu en ny design, men fick höra från mamma att min kusin & deras familj nog skulle komma hit så vi får se hur det blir med det, tyvärr "/ . 


Dehär morgon inläggen är egentligen ganska onödiga, då jag inte hinner skriva så mycket o inte lägga in bilder osv. Dock tycker jag det är en suuper start på dagen så haha, ni får helt enkelt hålla ut :) & lite längre fram tänkte jag börja med hiss/diss, kanske ett videoinlägg om jag skulle känna mig väldigt spontan en dag! HAHA. 


Ha en bra dag & vi hörs förmodligen senare!


xoxo


WOOHU!

Åh, vilken underbar dag det har varit! Allt har verkligen klickat perfekt. Vet att det är jäkligt tråkigt att läsa en löpande text utan bilder o när det egentligen inte är något speciellt som skrivs.. Men idag får det faktiskt bli så, ska börja ta mer bilder när jag är ute och gör saker med kompisar,pojkvän osv. men just nu är jag ju faktiskt nybörjare så för mycket förhoppningar hoppas jag att ni inte har ;) !

 

Skolan började iallafall prick klockan 9.00 och jag, Anna Sonesson. Var i tid, första gången på länge men vem vet, detta kanske håller i sig nu, HOPPAS!    Var en riktigt chill dag o solen tittade fram i princip hela dagen och det var tvåsiffriga grader, mums.  
Efter skolan så drog jag in till stan och träffade Tim, vi gick runt ett tag o kikade runt och sen tog vi vägen runt Nissan hem till honom, himla mysigt är ett att gå och hålla någon man tycker om i handen och samtidigt ha fin utsikt, gillas starkt!

 

Hade tänkt lägga in lite bilder från idag, dock krånglar usb sladden så får la strunta i det.. Men bara för att ni älskar det så ska ni få en webbcamera bild men topp kvalite ;)  Ha en fortsatt bra kväll&sov sött.


xoxo


GODMORGON

Godmorgon :D
Då var det underbara påsklovet slut och dags för skola igen, känns ändå helt okej då jag vaknade upp pigg&glad!
Klockan är bara runt 7 och jag är redan uppe, börjar inte förrän om två timmar..  Men tänkte försöka hinna käka en stor frukost innan jag drar då det alltid är något jag får hoppa över, så nu jävlar (ursäkta ordval, men ibland behövs det) ska jag äta en god frukost. 

 

Hm.. Är dock nästan helt klar, sitter med silvershampoo i håret som ska sköljas ur nu&sminket är redan klart, går ju så sjukt mycket snabbare när man fått lite färg, åhh vad jag älskar våren&sommaren :D





Det var allt från mig, en dagens outfit&text om dagen kommer kanske senare, Hare bra & nu ska jag skölja håret&sen käka frulle!


xoxo


TACK!

Som ni ser så har jag faktiskt fått en design på bloggen, iallafall en tillfällig då den var så himla tråkig innan :)
Detta får jag tacka Bettina för , kolla in hennes på www.booak.blogg.se  !


Nu är kvällen här och jag har ny outfit  (haha, när ska mina outfit bilder bli bättre?)  Ikväll ska jag ta en promenad med sanna&hedvig :D ska bli himla mysigt, hedvigs kamera är med så kommer säkert dyka upp bilder här i bloggen om hon hinner skicka inom kort tid! :)




outfit&facelook hade ni där ja. otydliga som fasen men det ska bli bättring. höhö.


skinnjacka Only

Farfarströja Indiska

Chinos JC

och smycken på det!

 

 

 

Ha en bra kväll guuys  så hörs vi sen!

 

 

xoxo


Pandora

Mitt favoritarmband är utan tvekan det från pandora, försökte knäppa en bild på det men jag som inte har några speciella fotokunskaper xd (kommer bli bättre)  fick bara ett par rent ut sagt skitdåliga bilder, haha! Hoppas ni ser någorlunda :D   Det jag gillar med pandora är att man kan göra det hur personligt som helst, så här kommer en bild på mitt !    HAHA, klaga inte på att ni inte ser !




Har lite olika berlocker, endel är silver&andra har guldinslag i sig. himla fint!
Tror att jag nästa månad ska köpa en ny berlock, kanske en till med ingraderad text. Har en sådan just nu där det står "together forever" .








Här är två berlocker som jag inte skulle tackat nej till! 



Oj, dags att kila för nu ropar pappa! Ska en sväng till gymmet och ikväll blir det en kvällsrunda med hedvig www.trainonfire.blogspot.com    :)   Ha en bra eftermiddag guuys!


xoxo


YEAH!

Idag är det vååår i Halmstad! Fåglarna kvittrar, Folket är glatt och mer hud börjar visas ;) .

Hunnit äta en stoor mjukglass, inviga mina jeansshorts och sola&faktiskt fått en del färg, HÄRLIGT! 




om ni kommer ihåg så skrev jag i ett tidigare inlägg hur jag matchade ett vitt linne med volang? (bild på linnet finns i tidigare inlägg)  det har nu ett tag matchats med som sagt leggings och ett längre linne, men idag så blev det jeansshorts och ett par converse och smycken på det, såååå mycket underbarare! Hoppas bara vädret håller i sig, så man kanske kan gå i shorts även på skoldagarna :) Nedan kommer en dagens outfit bild, Och ja, jag är fortfarande sämst på det xd

 



hoppas ni ser lite hur det såg ut, på detta var det ett halsband från oxxo, som syns lite halvtydligt på bilden och min egengjorda silverring (kommer nog bild på detta) och självklart mina vita converse. Ingen speciell outfit egentligen, men så fräsch&somrig!
Kanske ska nämna att jeansshortsen är ett par avklippta jeans från Gina.









Facelook? haha..  sminket blev väldigt lätt idag, endast mascara och lite läppglans.




xoxo


life?

Haha, märks ganska tydligt att jag inte har något som helst för mig idag då det blivit väldigt många inlägg, vänj er inte vid den mängden i fortsättningen!
Kan bero på hur sent jag somnade igår kväll, som faktiskt var väldigt trevlig! Tänker inte gå in på den för mycket men träffade Stina runt 20.00 och sen åkte vi buss 40 fram&tillbaka, mer behövs inte.  
Idag har jag iallafall varit himla trött och ett jäkla illamående och i sittandes huvudvärk, aja det blir vad man gör det till :D

Så ikväll ska jag äta en mix av exotiska frukter, hell yeah! det är gott!
Film ska även kollas, PS. i love you! blir det, hört mycket bra om den så har endel förväntningar.


Tänkte lägga upp en bild på olika linnen jag fastnat för, alla från Gina tricot.




Första linnet har jag faktiskt hemma, det är väldigt sött och har en fin rygg.
Brukar matcha det med ett lite längre under så att jag kan ha det till leggings, men nu till våren så kommer det passa skitbra till ett par ljusa jeansshorts och mina converse, SMACK!

Andra linnet har jag provat, dock är det väldigt djup ringning vid armhålan vilket fick mig fundera på vad fasen jag ska ha under?  en vanlig bh blir inte alls snyggt, men finns ett par på Bikbok som kanske skulle passa. Annars tror jag det blir hur fint som helst i sommar med bara en bikini under, tror jag köper det nästa gång jag är i stan!

Tredje linnet har jag inte sett i verkligheten och inte provat så vet inte alls hur det sitter, men eftersom det är vitt,spets,transparent så tror jag det är en dröm för mig. Frågan är bara, hittar jag det i stan och kommer jag på något snyggt att ha under?

 

 

xoxo


Jakten på nya skor!

Converse är väll en sko som varit populär i alla år, en riktigt klassiker som funkar i alla lägen.
Iallafall, jag har nog aldrig varit en av de som fastnat för dem och har aldrig förstått varför alla ska trippa runt i samma tygskor.. förrän nu!  
Av någon anledning så blev jag detta året fast för de vackra, fina och alldeles underbara tygskorna som finns i alla möjliga färger&mönster. Kikade runt i stan och såg att det fanns både gula, ljusrosa, gröna, blå osv. Ändå fastnade jag för det tråkiga vita, men that's me!  Enkelt&Stilrent ska det vara ;).  

Efter dagarna på stan så gick jag en dag till mamma och berättade om vilka vårskor jag blev intresserade av, hon blev faktiskt överlycklig över att det just var Converse då hon tjatat på mig i många år att det är skitsnyggt osv. ändå har jag hållt mig till Lacoste tygskor (rekomenderas, kvaliteten är magisk)  Så jag fick pengar av mamma och nästa dag tog jag mig till stan med Hedvig på jakt, och tro det eller ej. MEN ALLA VAR SLUT I MIN STORLEK, fanns inte en vit converse i hela staden, även i Helsingborg var de slut. Jag gav nästan upp hoppet, men idag kan jag vara jäkligt tacksam för att jag har en mamma som aldrig ger sig, för istället för att ge upp hoppet så loggade vi in på www.brandos.se och www.zoovillage.com och sökte, och JA! Där fanns min drömsko, internet är verkligen bäst! ;)


Så ett tips till alla er där ute är att inte bara kika i vad butikerna i er stad har för utbud, ta tåget till närmsta storstad och ta en titt och annars gå in på en välkänd webb butik så ska ni nog hitta :D!  





PS. Ska självklart ta egna bilder med tiden, men har ju precis kommit igång så !

xoxo

PÅ G!

Det är verkligen ingen värme ute, och jag som trodde våren var här!
Tänkte slänga upp en outfit bild då jag ändå inte har något bättre för mig (outfiten är för någon dag sen), är verkligen sjukt trött så får bli en hemmakväll framför en film, förhoppningsvis så kommer lina hem om någon timme från sin danstävling så då kanske jag får sällskap iallafall(Y) .




HAHA, bilden är inget att hurra för. men ärligt, vad ska man förvänta sig av en tjej som haft sin blogg i 1dag ;)



Skinnjacka från Only
Halsduk från GinaTricot

Oversize tröja med röda ränder (finns också med blå) H&M

Till detta blev det även en feet silverring och vita converse!


xoxo


HEMMA

Så.. nu är man hemma efter en trevlig&något långsam eftermiddag:)
god tårta fick man iallafall och känner mig heeelt död nu efter två timmars lekande med småbarn, haha!
vad kvällen ska innehålla är oklart just nu, men tror faktiskt att det lutar åt chiilll, kanske med nån kompis.



Just det, skulle tipsa om ett Silvershampo. 
Disp Select Blond Shampoo heter det och det fungerar verkligen, har testat ett antal genom åren men detta slår verkligen allt. Ett plus är också att det är väldigt återfuktande så det sliter inte så mycket som andra märken kan göra.  Jag har användet just detta ca. 3 gånger nu och jag märkte resultat redan efter första tvätten. Det går att köpa på de flesta frisörsalonger skulle jag tro, mitt köptes på Salong Madonna här i Halmstad, och jag vet även att man kan köpa det på www.eleven.se
Här kommer en bild på det med som ni kan ta med ut på shoppingrundan så ni har en aning om hur det ser ut:D
Tagen från google.se

 

 

xoxo




Släktmiddag

Hej!

Dethär blir mitt allra första inlägg, tänkte att min blogg kommer vara väldigt spontan (kommer alltså bara skriva då jag har lust, ingen press på 10inlägg/dag här :D)  hoppas några hittar hit iallafall och med tiden kommer design osv att ändras! :)

Kanske ska fortsätta med att berätta att jag är en tjej född 1994 från västkusten & att mina timmar mest spenderas på Friskis&Svettis (ett centralt gym)  och i staden :) .  

Nu ska jag iallafall på Släktmiddag då min farfar fyller hela 84år! grattis farfar<3 

när jag kommer hem igen så ska jag tipsa er om ett grymt silvershampoo, om jag är tillräckligt teknisk för att hitta hit igen :D

xoxo


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0